7 film 2020-ra, avagy az év legjobban várt alkotásai

A 2020-as év is bővelkedik filmes újdonságokban, lássuk hát az év legjobban várt nagymenőit!

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

Hazai bemutató: 2020. február 7.

2020-as év első képregényfilmje a Ragadozó madarak lesz. A történet főhőse, Margot Robbie által alakított Harley Quinn Jokert elhagyva csatlakozik a Ragadozó Madarak nevű csapathoz, hogy egy társukat kiszabadítsák a gonosz Fekete Maszk fogságából. Harley Quinn egy női tagokból álló társaságot verbuvál maga köré, hogy a girlpower tetőfokát hágva megmentse a Fekete Maszk által üldözött Cassandra Caint.

Godzilla vs. Kong

A Godzilla vs. Kong egy kietlen világban játszódik majd, ahol az emberek a túlélésért küzdenek, ezért a szabadon garázdálkodó szörnyeket egymás ellen fordítják. A két gigantikus lény a történet végén látványos, ádáz csatában mérkőzik meg. Vajon mi lesz az összecsapás vége?

Nincs idő meghalni

A James Bond-filmben Daniel Craig utoljára tér vissza a brit titkosügynök szerepében, hogy véghezvigyen egy egész világot érintő összeesküvést. James Bond visszavonult és épp Jamaicán élvezi a megérdemelt pihenést, de nyugalma nem tarthat sokáig, egy régi barátja, Felix Leiter a CIA-tól a segítségét kéri: egy elrabolt tudóst kell megmenteni. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris és Jeffrey Wright.

Fekete Özvegy

Áprilisban érkezik a Fekete Özvegy Scarlet Johanssonnal, melyben végre fény derül a címszereplő sötét múltjára. A film eseményei a Polgárháború és a Végtelen háború között játszódnak – nem mellesleg, sok budapesti helyszínnel a háttérben. 

Halálos iramban 9

A Halálos iramban 9. részéhez ért a mozitörténelem, 2021-re pedig a 10. rész is megérkezik a mozikba. A főszerepet játszó Vin Diesel pedig egy rövid videóval tudatta a világgal, hogy mind Charlize Theron, mind Helen Mirren visszatér az akciófilm-franchisehoz. A film várhatóan 2020 májusában kerül a mozikba.

Wonder Woman 1984

Megérkezett a nagy sikert aratott 2017-es Wonder Woman folytatása is, amely az 1970-80-as évek hidegháborús időszakába kalauzol el minket – ahogy ezt a címből is sejthetjük. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) nem marad tétlen: igazságérzete a régi, ereje nagyobb, mint valaha, és úgy érzi, tennie kell valamit azért, hogy a világ kevésbé legyen veszélyes.

Tenet

Robert Pattinson, Elizabeth Debicki és John David Washington egyaránt szerepelni fognak Christopher Nolan, az Eredet rendezőjének nyáron érkező filmjében, ami a Tenet címet viseli. Magyarul a szó dogmát jelent, ennyi alapján pedig úgy fest, hogy ismét valamilyen komolyabb, mélyebb témát készül boncolgatni a rendező – mindezt egy nemzetközi, kémkedős-akciófilmes történettel megspékelve.

Ti miket vártok leginkább a kínálatból? Írjátok meg a kommentek között!

További cikkek: