3 mellbevágó film a kihűlt szerelem üres érzéséről

Megesik, hogy egy párkapcsolat elesik. Kihuny a szenvedély, eltűnik a tisztelet, elmúlik a szerelem. Amennyire természetes, annyira fájó jelenség mindez. Válogatásomban összeszedtem nektek 3 olyan filmet, amelyek kiválóan reprezentálják, milyen üres érzést kelt egy kihűlt szerelem.

Kék Valentin

Ebben a filmben egy forrón induló, tüzes románc házassággá alakulásának lehetünk szemtanúi. Minden ígéretesen indul, azonban az évek múlásával semmi sem marad a forró szenvedélyből. A szeretetet a tiszteletlenség, az érzéketlenség és a reménytelenség váltják fel. Az egyik félben legalábbis egészen biztosan…

Házassági történet

Mellbevágóan valódi film ez házasságról, válásról és gyermekelhelyezésről. A bemutatott párkapcsolat forgatókönyve itt is szenvedéllyel, boldogsággal és szerelemmel indít, de végső soron kihűlt szerelmen kívül nem tartogat mást.

A legszebb dolog

Egy baba tényleg a legszebb dolog, ami egy párkapcsolattal történhet – legalábbis a nagykönyveben ezt mondják. Mi a helyzet a valóságban? Létezik, hogy egy picúr érkezése teljesen tönkretesz egy párkapcsolatot és minden korábbi szépet, jót, szenvedélyt és szerelmet feledtet? A francia film szerint sajnos nagyon is.

Ti is tudtok olyan filmet ajánlani, aminek középpontjában egy kihűlt szerelem áll? 

További cikkek: