Brain Barra hangolódó videóválogatások

Fotó: phenomenon.hu

A Brain Bar egy évente megrendezésre kerülő fesztivál, ahol a résztvevők az emberiség jövőjét formáló fontosabb kérdéseket vitatják meg, mindemellett pedig egy olyan találkozási pont is, ahol a hazai szereplők kapcsolatokat köthetnek a világ legkiemelkedőbb szakértőivel és döntéshozóival. A tudomány, a technológia, az üzleti, kulturális és politikai szféra elismert szereplőit vendégül látó fesztivál 2019. május 30-31-én várja a Corvinus Egyetem campusán a fejlődés iránt érdeklődőket.

Brain Bar programterv

A kétnapos programterv színesebb aligha lehetne, az eseményen előad többek közt Elon Musk és Maye Musk, valamint Jordan Peterson világhírű klinikai pszichológus is, aki a 12 szabály az élethez c. bestseller könyvet írta. A fesztivál vendége lesz még Jack Horner őslénykutató, a Jurassic Park-filmek főtanácsadója, aki a dínók feltámasztásának lehetőségeiről tart majd előadást. Ethan Siegel elméleti asztrofizikus, a NASA és a Forbes munkatársa is megjelenik majd a Brain Bar pódiumán.

Ha még mindez nem lenne elég, számítani lehet Frank Cooper-re, a BlackRock globális marketingvezetőjére, a BuzzFeed és a Pepsi korábbi kreatív főnökére, valamint Cesar Hidalgo-ra is, a világszerte ismert adattudósra, aki a vállalatok és a nemzetek tanulási képességét kutatja. A magyar fővárosba látogat Sherin Khankan is, aki az iszlám totális reformját és a szélsőségesek legyőzését tűzte zászlajára, Bryony Cole, a szex jövőjével foglalkozó Future of Sex podcast házigazdája, Claire Lehmann, a világ legveszélyesebb ötleteket publikáló Quillette magazin főszerkesztője, Kingsley Donaldson, veterán katona és biztonságpolitikai szakértő, a „2020: World War” című bestseller szerzője és Fábián Sára, az Amigos a Gyerekekért alapítója.

Brain Barra hangolódó videóválogatások

Színes programoknak nézünk elébe, nemde? Még pár nap hátravan a fesztiválig, addig is összegyűjtöttünk pár érdekes és hasznos videót, amikkel tökéletesen lehet hangolódni a Brain Bar előadóira és általuk feszegetett témáikra.

Joe Rogan – Elon Musk interjú

Joe Rogan – Jordan Peterson interjú

Jack Horner őslénykutató

Cesar Hidalgo – Mi történik, ha a politikusok helyébe random embereket teszünk?

Future of Sex podcast

Ethan Siegel asztrofizikus – NASA munkatárs

Claire Lehmann – Quillette magazin főszerkesztő

Ne feledd, a Brain Bar színpada a tied is lehet!

További cikkek: