Így buliznak az amerikai fiatalok

„Welcome To America – Country Of The Greatest!”

Miért kezdek egy ilyen közhellyel? Gondolom, fogjátok a fejeteket, hogy „ááá, ez mekkora elcsépelt valami”. Hát igen, az, igazatok van, ha ezt mondjátok. De remélem, hogy a cikk végére elmosolyodtok ezen, és megértitek, hogy miért kezdtem így.

Amikor elképzeltem az Egyesült Államokat, mint már meséltem, tele voltam kérdésekkel. A társasági élet kapcsán egy témakör foglalkoztatott a leginkább. Vajon milyen lehet egy koleszos buli? Tényleg megőrülnek az emberek? Tényleg olyan, mint a Project X-ben? Milyenek a csajok? Ilyen és ehhez hasonló kérdőjeleim voltak.

Az első amerikai buli

Mesélek nektek az első bulimról. Az első hétvégémen a kapcsolataim már megvoltak ahhoz, hogy egy nagyon jó kis buliban kezdhessem a félévet. Íme, az első fan fact nektek: az egyetem területén az alkohol- és drogfogyasztás szigorúan TILOS. Hoppá! Nekem is ez volt az első reakcióm. „Akkor hogyan fogunk itt inni, bulizni?” – aggodalmaskodtam.  „Vannak erre megfelelő helyek a kampuszon kívül” – mondta a barátom, JJ. Éreztem, hogy a kis Sri Lankai haverom, aki minden mondat végére odabiggyeszti, hogy „Bro”, valamit bizony tud, és nem fog cserben hagyni.

Szóval péntek este volt, 25 fokos nyári este. 8 órakor csörgött a telefonom, JJ szólt bele:

„Hey, Bro! 9-kor PreGame Conornál.”

„Jól hangzik, ott leszünk.” – feleltem.

Összekaptuk a cserediákokat, akik már elmúltak 21 évesek, és elindultunk alapozni Conorhoz. Beléptünk az ajtón, igazi amerikai kis házikó fogadott minket. A falakon zászlók és 12 packes sörös tartók díszei ékeskedtek. Elkezdtünk iszogatni, borzalmas amerikai söröket kóstoltunk. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy még a CBA-s Arany Fácán is jobb az itteni Bud Light-nál. De kit érdekel, ugye? Hát inni és bulizni jöttünk!

Amerika, buli, csajok. „De hol vannak a csajok?” – aggodalmaskodtam ismét. Sehol… eddig sehol… Kérdeztem is Conort, hogy hát a lányokkal mi a helyzet? Mondta, hogy ne féljek, lesznek, csak még bujkálnak.

Alapozás után elindultunk az úgynevezett Iyve-ba, amit úgy képzeljetek el, mint egy nagyon jó kis lakóparkot, 3 szintes szép lakásokkal, medencével és tűzrakó hellyel. Ahogy az utcába értünk, megcsapott egy érzés, hogy itt bizony nagy dolgok vannak készülőben. A bejárati ajtókból tódultak kifelé az alul öltözött amerikai lányok, a fiúk szemében az alkoholtól még az a szép zöld gyep is kóválygott. Mindenki egy irányba ment, a tűzrakó helyhez.

És ekkor sokkot kaptam. Megláttam körülbelül 300-400 embert a tűz körül, ahogyan vedeltek és táncoltak. Hirtelen csak annyit tudtam ordítani: PROJECT X!

„Ez még semmi, gyere, menjünk be egy apartmanba” – mondta Conor. Még szép, hogy vele tartottam. Végre megtudhattam, milyen egy amerikai házi buli, már régóta vártam erre.

Kíváncsiságom azonnal válaszokat kapott, amint beléptem az ajtón, eszméletlen őrültségek sorát láttam. Ugráltak az asztalon, a pulton, a zene ordított, a Beer Pong zajlott, mint mindig. Gyorsan keresnem kellet egy vécét, mert hát hívott a kötelesség. Sétáltam a folyosón, és láttam, ahogyan az egyik nő épp egy a srácot vágott a falhoz. Majd véletlenül benyitottam egy szobába, ahol hevesen csókolóztak, aztán egy másik szobába lépve drámázás és sírás fogadott, majd végre megtaláltam azt a helyiséget, ahová a király is egyedül jár. „Ez őrület!” – fújtam ki magamat. „Mi a jó élet folyik itt?”

Minden pontosan olyan volt, mint a filmekben, sőt, mint magában a Project X-ben. A lányok java mellüket épphogy takaró topokban táncolt, rázták a mellüket és a hasukat, no meg rajta a husit (mert hát íme az újabb fun fact: az amerikai lányokon bizony van mit fogni). A felsőjükön átütött a piercingjük körvonala, a feneke pedig egytől egyig mindnek kivillant a nadrágból. Mindenki kavart mindenkivel, az emberek fetrengtek a részegségtől.

Az este előrehaladtával egyre több Amerikai Pitébe illő jelenet fogadott. És srácok nem viccelek, de amiket láttam, az már tényleg sok volt. Önbizalomban láthatóan totálisan hiányos lányok, határaikat nem ismerő fiúk és magukból teljesen kikelő fiatal felnőttek fogadtak. A hangulat persze óriási volt, de mindenki úgy bulizott, mintha életében nem hallott volna még arról, mi fán terem a méltóság. Hiányozni kezdtek az otthoni barátaim, az otthoni normális lányok. (A mai napig hiányoznak).

És ekkor, mintha csak a gondolataimban olvasna, felhívott a legjobb barátom Magyarországról. Gyorsan felvettem és bekapcsoltam a kamerát. Egy szőke, melltartóját otthon felejtett leányzó rohant oda hozzám, majd a kamerába nézve felrántotta a felsőjét és integetni kezdett a haveromnak, aki nem hitt a szemének. „Te, Roli, jól láttam ezt?” – kérdezte. „Nagyon is jól, barátom.” – feleltem. Conor ekkor bukkant fel a színen, szőrös keze hátulról átölelt és csak annyit mondott: „Welcome To America – Country Of The Greatest”.

A későbbi zászlóra mászós, vécéből ivós, bunyós és rendőrös bulik után ezt a mondatát azért erősen megkérdőjelezem.

 

18

Elmúltál 18 éves?

Az oldalon található tartalom az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik, így a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretné, hogy ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Elmúltam Nem múltam el

További cikkek: