Jonathan Warren, a négylábú kutyamentő és világutazó

Szokatlan utazó influencerre bukkantam a minap, aki még alig töltötte be a 6. életévét, de már körbeutazta az egész Amerikai Egyesült Államokat és 8 másik országot, miközben 23 ezer követőt is szerzett magának. Hadd mutassam be nektek Jonathan Warrent!

Jonathan Warren egy nem mindennapi, négylábú influencer. Sokáig úgy tűnt, egy menhelyi ketrec fala lesz az egyetlen, amit egész életében látni fog, ám szerencséjére Amanda Klecker más jövőt szánt neki. Férjével, Jeremy Simonnal örökbefogadták a hányatott sorsú ebet, hogy rácsok helyett a világot mutassák meg neki. A halálsorról mentett kutya azóta nem csupán az internet sztárjává, de több ezer másik menhelyi kutya megmentőjévé is avanzsált.

Amber és Jeremy úgy döntöttek, hogy kutyájuk, Jonathan segítségével népszerűsíteni kezdik a menhelyi kutyák örökbefogadását. Az #adoptdontshop hashtag már közel 28 milliószor került említésre az Instagramon, Amber és Jeremy pedig egy webshopot is létrehoztak, melynek bevételét egy az egyben állatmentésre ajánlják fel.

A csivava köré épített márka egyszerre csinál kedvet az utazáshoz, népszerűsíti az állatbarát helyeket és propagálja az állatmentést. Ha fellelhetőek még értelmes influencerek az Instagramon, Jonathan Warren egészen biztosan egy közülük.

PIC FROM @jonathanwarrenofficial/Caters News - (PICTURED: Jonathan Warren the travelling chihuahua in New York) - Grab your pawsport this jet-setting chihuahua has showcased his epic holiday snaps in front of iconic landmarks. Adorable pooch, Jonathan Warren, has so far travelled to eight countries including France, Italy, Spain, Portugal, Canada, Belgium, Holland, and Luxembourg posing for a series of Instagram-worthy snaps. But Jonathan, now six, hasnt always lived a lavish lifestyle and was once living in a rescue centre in Georgia, US, and was awaiting a death sentence.SEE CATERS COPY
PIC FROM @jonathanwarrenofficial/Caters News - (PICTURED: Jonathan Warren the travelling chihuahua in Rome) - Grab your pawsport this jet-setting chihuahua has showcased his epic holiday snaps in front of iconic landmarks. Adorable pooch, Jonathan Warren, has so far travelled to eight countries including France, Italy, Spain, Portugal, Canada, Belgium, Holland, and Luxembourg posing for a series of Instagram-worthy snaps. But Jonathan, now six, hasnt always lived a lavish lifestyle and was once living in a rescue centre in Georgia, US, and was awaiting a death sentence.SEE CATERS COPY

További cikkek: