Médiaajánlat

SZPONZORÁLT CIKK

A 20on.hu vállalja PR cikkek megjelentetését, amennyiben azok témáját a 20on.hu arculatába passzolónak és a fiatal felnőtt korosztály számára relevánsnak, értékesnek ítéli meg.

A tartalmat vagy a 20on.hu szerkesztői készítik el előzetes egyeztetést követően, vagy az ügyfél maga küldi el a kész cikket, de tudomásul veszi, hogy a szerkesztés jogát a 20on.hu az utóbbi esetben is fenntartja. Természetesen a végtermék csak a 20on.hu és az ügyfél közös megegyezése után kerül megjelenítésre.

Árak:

Publikáció: 10 000.-/egyszeri publikáció, korlátlan elérés

Rögzítés a Facebook oldal tetején: 2000.-/hét

A PR cikk ára tartalmazza az oldalon való megjelenést, annak korlátlan elérését és a Facebook oldalon történő egyszeri megosztást. A PR cikket igény esetén a 20on.hu Facebook oldalának tetején rögzíteni is tudjuk, ezzel biztosítva még több elérést.

~~~~~

SZPONZORÁLT CIKKSOROZAT

A 20on.hu vállalja szponzorált cikksorozat elkészítését és megjelenítését is, amennyiben azt a 20on.hu arculatába passzolónak és a fiatal felnőtt korosztály számára relevánsnak, értékesnek ítéli meg.

A tartalmakat vagy a 20on.hu szerkesztői készítik el előzetes egyeztetést követően, vagy az ügyfél maga küldi el a kész cikkeket, de tudomásul veszi, hogy a szerkesztés jogát a 20on.hu az utóbbi esetben is fenntartja. Természetesen a végtermékek csak a 20on.hu és az ügyfél közös megegyezése után kerülnek megjelenítésre.

Árak:

3 részes cikksorozat ára: 27 000.-/egyszeri publikáció, korlátlan elérés

5 részes cikksorozat ára: 45 000.-/egyszeri publikáció, korlátlan elérés

Rögzítés a Facebook oldal tetején: 2000.-/cikk/hét

A cikksorozat hosszúsága igény szerint változhat, ez esetben közös megegyezés után új árat szabunk ki.

A PR cikksorozat ára tartalmazza a cikkek oldalon való megjelenését, azok korlátlan elérését és a Facebook oldalon történő egyszeri megosztásukat. A PR cikkeket igény esetén a 20on.hu Facebook oldalának tetején rögzíteni is tudjuk, ezzel biztosítva még több elérést.

~~~~~

BANNER ADS

További információért kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@20on.hu e-mail címen keresztül, ahol mindenben készségesen segítünk majd! 

Cikkeink: