Mindegy, az élet mely területén alkottál nagyot

A sikertörténeteink számítanak, általuk inspirálhatjuk egymást. Az országnak több motivált, erős és pozitív emberre van szüksége, tegyél azért te is, hogy egyre többen lehessünk! 

A 20on.hu és Hangszedő Magazin közös versenyt hirdetett, melyben 2020 20onévesét keresik. Azt az embert, aki saját vállalkozásba kezdett; aki körbeutazta a világot; aki maga mögött hagyott egy csúnya függőséget; aki feltalált valami forradalmi vagy azt, aki magasabb szintre emelte az önismeretét. Nekünk mindegy, az élet mely területén alkotott nagyot, ha képes inspirálni a kortársait a történetével, elnyerheti a megtisztelő címet és vele értékes nyereményeinket.

A jelentkezés

A jelentkezés egyetlen feltétele, hogy huszonéves legyél. Meséld el inspiráló történetedet 500-1300 szóban, küldd el az info@hangszedomagazin.hu e-mail címre november 10. éjfélig és máris versenyben vagy.

A verseny menete

A nevezéseket november 10-ig várjuk. A határidő lejárta után a Hangszedő Magazin szerkesztősége kiválasztja a 15 leginspirálóbb történetet, melyek a 20on oldalán publikálásra kerülnek. A 15 legmotiválóbb történet közül a 20on olvasóközönsége szavazza meg, hogy kinek jár a 2020 20onévese cím. Az eredményhirdetésre december 20-án, vasárnap este kerül sor.

A nyeremények

Az első helyezett azontúl, hogy elnyeri a megtisztelő 2020 20onévese címet, nyer egy interjút a Hangszedő Magazin Ambíció című rovatába, illetve a mardoni café jóvoltából egy vadonatúj Dolce Gusto kávéfőzőgéppel és kávécsomaggal is gazdagodik.

Mi is az a mardoni café?

Marcsi és Doki 2008-ban döntöttek úgy, hogy szerencsét próbálva a vállalkozók piacán megalapítják a mardoni cafét. Webshopjukban kávéfőzőket, kávéscsészéket, kávékapszulákat, őrölt- és szemes kávékat árulnak. Mi, fiatal felnőttek talán mindenkinél jobban tudjuk, mennyire fontosak ezek a túléléshez, hiszen nélkülük aligha vészelnénk át a vizsgaidőszakokat, a túlórákat vagy a szürke hétköznapokat.

Marcsi és Doki jómaguk is három fiatal felnőtt férfi szülei. Hallva a 2020 20onévese díjról azonnal a szponzorunkká léptek elő. A mardoni café örömmel támogatja a motivált, erős és inspiráló fiatalokat, így izgatottan várják, kinek ajándékozhatják oda a vadonatúj Dolce Gusto kávégépet és kávécsomagot. Talán pont neked? Jelentkezz! 

További cikkek: