Publikálj nálunk!

Úgy érzed, hogy lenne mondanivalód a huszonévesek számára? Van olyan a 20on.hu arculatába illő írásod, amit szívesen megosztanál másokkal?

A 20on.hu-n gondolatébresztő cikkeket, szemléletformáló történeteket és karcos véleményeket osztunk meg, ám fontos tudnod, hogy a gyűlöletbeszédtől elhatárolódunk. Meséltek már nálunk egyetemi túlhajszoltságról, depresszióról, terápiás folyamatról, motiváló sikertörténetről, kapunyitási pánikról, fiatalkori terhességről, lakhatási válságról, testképzavarról – a listánk mondhatni végtelen, és biztosak vagyunk abban, hogy neked is lenne miről mesélned. Mindenkinek van egy története! Ha névtelenül publikálnál, természetesen az is megoldható.

Küldd el az e-mail címünkre!

Az info@20on.hu e-mail címre várjuk a szövegedet. Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a Szerzői jogi tájékoztatónkban foglaltak szerint az olvasószerkesztés jogát fenntartjuk.

Várj a válaszunkra!

Válaszlevelünkben a további tudnivalókat ismertetjük, a felmerülő kérdésekre pedig készséggel válaszolunk.

Kövesd a 20on-t!

Görgess, lapozz, kommentelj, figyeld a cikked alá érkező reakciókat! A 20on.hu közössége olyan Y és Z generációs fiatalokból áll, akik ösztönzik, tanítják és támogatják egymást. Nem titkolt célunk, hogy olyan felületet nyújtsunk a fiatalok számára, ahol tartalmainkkal látóköröket szélesítünk, nézőpontokat ütköztetünk, tágabb perspektívát nyújtunk és inspirálunk.

 

Cikkeink: