Ki lesz 2020 20onévese? Íme, a versenyzők! Téma: Karrier

A Hangszedő Magazinnal karöltve meghirdettük a 2020 20onévese versenyt, melyben azt a fiatalt keressük, aki idei teljesítményével a leginkább motiválni, inspirálni tudta kortársait.

Rengeteg pályamű érkezett, a döntőbe jutott 15 történetet csak nálunk, a 20on.hu-n olvashatjátok. Szavazni a történetek alján található lájk gombbal tudtok, a versenyt december 20-án 23:59-kor zárjuk le. Reméljük, hogy a sikersztorik inspirálnak titeket annyira, hogy 2021-ben ti lehessetek azok, akik pályáznak a díjért.

A verseny győztese nyer egy interjút a Hangszedő Magazin Ambíció című rovatába, illetve a mardoni café jóvoltából egy vadonatúj Dolce Gusto kávéfőzőgéppel és kávécsomaggal is gazdagodik. Íme, a versenyzők!

Balogh Kata Boglárka

Balogh Kata fiatal kora ellenére számtalan szerepben és munkakörben kipróbálhatta már magát. Élő példája annak, hogy kitartással, alázattal és szorgalommal csodákat lehet művelni.

Blaschke Sebestyén

Blaschke Sebestyén nem mindennapi életúttal rendelkezik. Születése pillanatától kezdve szívbetegként éli az életét, majd tizenötéves korában túlélt egy igen súlyos autóbalesetet, ami látható nyomokat hagyott rajta, ám ő mégsem csüggedt. Meggyőződése, hogy az életünk csodás ajándék, melynek minden percét élvezni kell. Pozitivitása, életigenlése követendő példa mindannyiunk számára.

Bodó Virág Anna

Bodó Virág a modern nő iskolapéldája. Független, erős, ambíciózus, akinek nincs szüksége támogatásra ahhoz, hogy elérje a céljait. Mert el fogja. Második diplomája közben megalapította saját magánbölcsijét, azóta megfordult már a katedrán, mint vendégelőadó, és újabb vállalkozásba is kezdett.

Csányi Péter

Csányi Péter fiatal kora ellenére nívós, külföldi cégnek is dolgozott már, mégis otthagyta a biztos megélhetést jelentő szép számjegyű fizetést, hogy azt csinálja, amit igazán szeret, így megalapította saját vállalkozását.

Dominika

Domnika 19 éves volt, amikor az édesapja kómába esett. Elhatározta, besegít a családi vállalkozásba, amíg ő jobban nem lesz. Nem kevés kihívással és nehézséggel nézett szembe.

Dorcsi

Dorcsinál egy 14 centis daganattal rákot diagnosztizáltak. 2020 végére tünetmentesnek nyilvánították, de az út nem volt egyszerű idáig.

Ferencz András

Ferencz András idén átverekedte magát a pandémia nehézségein, alapított két tech vállalatot és legyőzte a rákot.

Főnixes lány

A Főnixes lányt az államvizsgája előtt két nappal rosszindulatú daganattal diagnosztizálták a petefészkén. Ettől a pillanattól kezdve felborult a biztosnak hitt élete.

Halász Gergő

Halász Gergő úgy döntött, nem hagyja, hogy bedarálják a szürke hétköznapok. Önkéntesből vállalkozó lett.

H.J.A.

H.J.A. nem élt át tragédiát, nem gyógyult ki semmilyen betegségből, nem alapított céget, viszont megküzdött az önismeret, az öntisztelet és az önbizalom problémájával. Megtalálta azt a bizonyos hajtóerőt, ami a hétköznapok körforgásában a legnagyobb motivációt adja számára.

Krajcsó Bence

Krajcsó Bence a népzene szerelmese, és küldetésének tekinti, hogy a magyar népművészetet megismertesse a világgal.

Mansour Mona

Mansour Mona idén kipróbálta, milyen a saját maga főnökének lenni. Szabadúszó tapasztalatai talán téged is motiválnak abban, hogy a magad ura legyél.

Oláh Gabriella

Oláh Gabriella igazi munkamániás volt, aztán elvesztette az állását. Nem várt felismeréseket hozott számára ez az időszak – a lehető legpozitívabb értelemben.

Tamás Réka

Tamás Réka testvére agyvérzéssel született, fogyatékkal él. Komoly lelki kihívásokkal és életének legnagyobb félelmével is szembe kellett néznie.

Végh Barbara

Végh Barbara az elmúlt évet Új-Zélandon töltötte, ahol rengeteg mindenre fény derült saját magával kapcsolatban. Például, hogy erősebb, mint azt addig gondolta volna. Nemrég érkezett haza, és azt üzeni a világnak, hogy sose félj eltérni az eredeti tervtől.