Rólunk

A fiatal felnőttek lapja

2018. október 6-án indult el a 20on.hu, mely Magyarország egyetlen huszonéveseknek szóló online magazinja. A fiatal felnőttek lapjában a huszonévesek szabadon publikálhatnak, mesélhetnek és nyilváníthatnak véleményt. Független fórumunk fiatal felnőttek ezreinek nyújt információt, inspirációt és segítséget nap mint nap. Missziónk egy pártatlan, sokszínű és hasznos lap üzemeltetése, ahol egytől egyig minden huszonéves szót kaphat és támogatásra lelhet.

Cikkeinket három rovat köré csoportosítjuk:

A Psziché rovatban magánéleti kérdésekkel foglalkozó témákat dolgozunk fel, szerelmi-, baráti- és családi kapcsolatokról, lélektani kérdésekről, pszichológiáról írunk. A Karrier rovatba kerülnek a továbbtanulással, jövőtervezéssel, munkavállalással és karrierépítéssel kapcsolatos cikkeink. Az Énidő rovatban pedig szabadidős tevékenységekhez kötődő témákban publikálunk. Könyv-, film-, és programajánlók, utazós tartalmak és sporttal kapcsolatos cikkek is helyet kapnak itt.

A 20on.hu Ács-Fehér Kinga és Mihályi Fruzsina társalapító-főszerkesztők kemény munkájának gyümölcse, ők vezetik a dinamikusan fejlődő, tervekkel teli közösségünket. Lapunk viszont sosem jöhetett volna létre a magyar fiatalok nélkül, akik a kezdetek óta bátran és őszintén publikálnak nálunk.

Ne habozz, csatlakozz te is közösségünkhöz! 

Cikkeink: