Mi lenne, ha inkább inspirálnánk egymást? Téma: Karrier

Áh, én kihagyom a mai órát, velem tartasz?

Úgysincs időm felkészülni rendesen, inkább puskát írok. Írj te is, aztán húzzunk beerpongozni!

Gyere, kezdjünk el tátrateázni!

Mi lenne, ha felszívnánk egy csíkot?

Hagyd a francba a hűséget! Két gyerek mellett ráérsz monogám lenni!

Na jó, álljunk meg egy szóra! Mi lenne, ha inkább inspirálnánk egymást? Ha a jó irányba terelgetnénk a kortársainkat? Ha követendő példát statuálnánk?

Sokan úgy érzik, a fiatalságnak nem kell szólnia másról, csak a féktelen bulizásról és kötelezően elkövetendő hibák sorozatáról. Részben szükségünk van ezekre, de jó, ha tudjuk: sokkal tartalmasabban is eltölthetjük ezeket az éveket.

A 20on.hu és Hangszedő Magazin közös versenyt hirdetett, melyben 2020 20onévesét keresik. Te is elnyerheted ezt a címet, ha olyan motiváló történeted van, mely követendő példát mutat a kortársaidnak. Ne ijedj meg, a díj elnyeréséhez nem kell híresnek lenned vagy a Forbes címlapján szerepelned, elég az olvasóinkat meggyőznöd arról, hogy megérdemled a kitüntetést.

Teljesen mindegy, az élet mely területén alkottál nagyot, ha inspirálod az olvasóinkat, elnyerheted a 2020 20onévese címet. Jelentkezz, ha saját vállalkozásba kezdtél! Jelentkezz, ha feltaláltál valami forradalmit! Jelentkezz, ha körbeutaztad a világot! Jelentkezz, ha legyőztél egy komoly betegséget! Jelentkezz, ha magad mögött hagytál egy durva függőséget! Jelentkezz, ha az önismeretedet magasabb szintre hoztad! Jelentkezz, ha szembenéztél a legnagyobb félelmeddel!

A sikertörténeteinknek igenis erejük, befolyásuk van. Elérhetjük, hogy több motivált, erős és pozitív fiatal éljen ebben az országban, ha végre inspirálni kezdjük egymást. Csatlakozz a felhíváshoz és meséld el a történetedet Te is! Tegyünk róla, hogy a motiváló történeteink célba érjenek!

Az első helyezett azontúl, hogy elnyeri a megtisztelő 2020 20onévese címet, a mardoni café jóvoltából egy vadonatúj Dolce Gusto kávéfőzőgéppel és kávécsomaggal is gazdagodik, illetve nyer egy interjút a Hangszedő Magazin Ambíció című rovatába. A verseny részleteit a Jelentkezek gomba kattintva találod.